Thursday, 30 August 2012

Vară (cu steluță)

”Cum am mai zis, nicio romanță adolescentină nu trăiește veșnic. Dar nu contează. Te ridici, te scuturi de praf,.
Îți aranjezi bretonul și mergi mai departe. Sau...? Da, capul sus, mergi mai departe. ”

A trecut vara așa repede. Am crezut că m-am limitat la o țigară fumată repede, că pleacă trenul spre mare. Sau că am dat repede un shoot, poate primul. Vara asta a fost primul meu shoot de viață. Primul meu fum de țigară. O vară frumoasă. Nu vreau să se termine. Nici nu las să se întâmple asta. Apăs replay. Din nou și din nou. Până vara viitoare. Atâtea cuvnte pentru vara asta... tequilla, Jager, White Horse, breton, Flo, surpriză, Ceainărie, Carla, Pall Mall scurt, cetate, minciună, Sighișoara, cafea, iubire, fericire, mare, nisip, inele îngropate, bere- prea multă bere!, prieteni, adevăr, EU. Și mai pot, mai vrei? Normal că mai vrei. Dar eu zic că-ți ajunge.
Vara mea s-a terminat odată cu un apus de soare privit de pe-o linie de cale ferată. Dafapt, vara mea era în trenul ce plecase cu câteva minute înainte, agățată de ultimul vagaon. Eu nu vroiam ca ea să plece, ea nu vroia să plece de asemnea. Dar a trebuit.
Mulțumesc vară, le-ai avut pe toate. Mă gândesc să mă mărit cu tine. Și hai să lămurim ceva. Tura viitoare o facem și mai memorabilă, și mai nebună, și mai pasională. Tura viitoare te leg de eterna stâncă din inima mea și nu-ți mai dau drumu.

*ieșim acum sau vin întâi la tine? okay, în 10 minute sunt acolo.