Monday, 30 July 2012

Carpe diem (post scriptum 2)

Pentru o fracțiune de secundă am crezut că visez. Că totul este o glumă. Nici un Diavol nu mă putea trezi, nici un Înger nu mă putea prinde. Nimic nu mă putea opri. Într-un salt sălbatic spre necunoscut, am gustat o bucățică din rai. Sau din iad. Sau din amândouă... Ce contează, îmi place cum sună, cum se vede, cum se simte. Este idilic.
O plimbare sub soare cu valurile urlând la mine, o coajă de lună rânjind diabolic sau un răsarit ratat in aburii alcoolului. Este legal să-ți dorești mai mult de atât?! Este ceea ce visam. O rebeliune de mijloc, o omogenizare de dualitate. Un întreg. Aflarea unei identități.
Și acum un tren infinit, ce mă duce spre casa. Spre noua mea viață. Căci pe cea veche am îngropat-o în nisip, sperând s-o curețe și s-o ierte marea...Eu una n-am putut s-o fac.
Un acord de chitară, un pian defect prin puritatea sunetelor scoase de acesta și o voce de neuitat.
Zâmbește-mi și-ți voi zâmbi. Cu acel zâmbet, nu cu altul.

P.s. Nu mi-am vândut sufletul, dar nici nu l-am lăsat salvat de cine nu trebuia. Mi-am luat soarta în propiile-mi mâini și am plecat, fără să mai întorc capul. O să mă izbesc iară de un zid? Contează? Carpe diem. Că doar ,pentru numele infinitului, n-am nimic de pierdut.