Sunday, 15 July 2012

When the Devil sings to you

În sfârșit ne revedem bestie. Ți-a fost dor de mine nu? Ultima oara când ne-am văzut eram o biată fetiță neajutorată, cu un înger în spate, care să mă salveze din dansul tău păcatos. Hai, ce incerci? Să mă cucerești? Nu, nu am îngerul în spate ca să mă salveze de am atâta tupeu. Dar dacă ți-e dor de el, il pot chema. Să se bucure de spectacol.
Haide. Zi-mi, ce vrei? De ce m-ai chemat? Ce pact prostesc vrei să facem? Il aduci inapoi din morți în schimbul fericirii mele? Mă ajuți să-l recapăt pentru sufletul meu? Mă faci iertată de toți cei din jurul meu pentru viața mea?! Sună tentant să renunț la toatea astea ca să mă știu împacată. Dar cu ce preț, drace? Care este prețul pe care ești tu dispus să-l plătești pentru mine? Tu ești Diavolul în persoană. Iar eu? O simplă fată, nebună. Dar specială și direrită. Cel puțin așa mi-a șoptit îngerul meu. Ce vrei, monstru fără inimă?!!!

”Tot ce-ți dorești îți poate aparține.Dar fi a mea. E ultima ta viață dacă vrei.”
”Fi a mea după ce atingi supermația”
 ”Și puterea ta de-acum va părea un fleac în comparație cu ce vei avea atunci.”
”Fi amea de-a pururi și vei fi Regină.”
”Nu doar a Lunii”
”Ci a  Lumii.”

Asta vrei in schimb pentru toata astea? Pe mine? Să-ți fiu Regină peste Iad? Aceste mi-e prețul pentru a fi fericită-n viața asta, ultima? Să fiu sluga ta...?
Fie. Închei acest pact cu tine, Diavole. Notă regizorală : brusc, intră cinci îngeri în mijlocul încăperii întuncate. Cel mai puternic dintre ei îi urlă fetei cu păr roșcat, cârlionțat, un NU cu toată forța. Dar e prea târziu.