Friday, 23 March 2012

Unu fără cinci- post scriptum 10

 Lasă-mă să-mi aduc aminte de ziua de azi, de acum un an. Lasă-mă să zâmbesc atunci când îmi aduc aminte de gluma noastră puerilă, de acel prim sărut teoretic nesemnificativ. Lasă-mă să-mi aduc aminte de noi de acum un an. Dar lasă-mă să-mi aduc aminte de asta cu bucurie.
 Unu, doi, trei, patru, cinci, șase, șapte. În povești ăsta e număr magic nu? Ei bine, da, a fost. Au fost șapte luni magice. ”Se zice că fiecare are undeva, undeva în lumea asta, jumătatea sa.” Iar eu sincer cred că am găsit-o pe a mea. Ce păcat că nu este ceva reciproc. Ce păcat că jumătatea mea m-a făcut să sufăr in ultimul hal. Ce păcat că basmul meu nu a avut un final fericit.
 Dar a fost un basm frumos. Cel mai frumos. Am fost atât de fericită îngerașule, n-ai idee cât de fericită m-ai făcut și câtă bucurie mi-ai adus în cele mai grele momente. Parcă ieri îmi scrântisem glezna la mare și abea mergeam, dar am insistat să merg cu tine să ne plimbăm pe plajă, după apus. Și tu m-ai dus in acea bucată de plajă unde mi-ai făcut o inimă din pietre și mi-ai zis că mă vei iubi veșnic. Și mi-ai promis că la anul vom merge acolo să vedem dacă inima noastră mai este acolo. Probabil că ea este, dar noi nu mai suntem.


Cine-mi va mai spune-n fiecare noapte somn ușor și
Cine-mi va mai spune-n fiecare zi "Îmi este dor" și
Cine-mi va mai spune "Te iubesc", acum, când tu nu mai ești.”


 Este 23 martie. Trebuia ca astăzi să împlinim un an. Dar nu a fost să fie. Dar nu înseamă că eu nu te mai iubesc, sau că te urăsc, sau că îți port pică. Nu, deloc. Atunci când te vad am același sentiment de fericire pe care mi-l dă și prima rază de soare din martie sau primii fulgi de zăpadă din octombrie. Indiferent de ce s-ar întâmpla. Fiecare zâmbet pe care mi-l acorzi este la fel de placut și de minunat ca fiecare sărut ce mi-l dădeai odată. Și fiecare îmbrățișare este perfectă. 
 Sincer, mi-e dor de tine. Îmi pare rău pentru toate prostiile pe care le-am făcut să te rănesc sau să te necăjesc in - cinci dintr-un an. Chiar îmi pare rău. Remember?


Te-am iubit.
Te iubesc.
Și te voi iubi mereu. 


P.S. : Iartă-mă și pentru asta, dar chiar vroiam să ști.