Monday, 20 December 2010

history repeating & post scriptum

Viata are de gand sa imi readuca in peisaj aceleasi povesti pe care mi le-a mai oferit o data si inca o data si tot asa.Mizerabilele mele povesti de iubire trebuie traite la nesfarsit,cu un subiect diferit,ca o pedeapsa pentru neincrederea pe care o am in mine.Si uite acum iar reflectez asupra acestor probleme,stand in autobuzul infect ce imi intuneca zilnic viata si ascultand acele sunete nervoase pe care eu le iubesc atat de mult.Ma pregatesc pentru ce va fi atunci cand voi ajunge acasa,pentru ce va fi maine si pentru ce va fi in zilele urmatoare.Parca privesc din nou filmul trecututlui meu,intr-o zi rece de iarna.
Dar eu vreau sa ma mint singura!Sa zic ca nu e adevarat ceea ce gandesc,ca e doar imaginatia mea.O simpla carte deschisa.Dar nu e asa simplu.Deh,ce n-as da sa fie asa.
Cei la care tin,cel pe care pot zice ca DA!,il iubesc!,cei care imi sunt alatrui oriunde,oricand, sunt personaje omniprezente si omnipotente in fiascoul vietii mele.Daca ma insotesc dimineata pe drumul dezastrului ma vor conduce si pe cel al euforiei , dupa-masa,cand totul este bine si frumos.Dar toate astea s-au repetat de ani incoace.Si cu timpul se pierd si revin sub alte forme,cu aceleasi povesti.
Cum inchei asta?Ca pe-un wish-list de Craciun :
1.te iubesc chiar daca tu zici ca e o greseala si ca voi suferi.Este suferinta mea data ca dovada a iubirii mele.
2.va multumesc ca imi stati aproape la timp de distractie,necaz,nervi,tristete,betie,indragosteala si altele.O sa vi-o intorc ,cu varf si indesat,ca sa nu ma uitati.
3.iarta-ma,chit ca nu stiu de ce imi cer iertare.faptele relatate de mine au fost purul adevar iar povestea celor ce ti-au zis este complet altaMa rog,intelegi tu.
WHY IS THIS HISTORY REPEATING OVER AND OVER AGAIN?


post scriptum - comentariul literar asupra operei create de viata este insasi viata sau pur si simplu este ceva inutil.Alegeti...