Friday, 15 October 2010

Eu si tu,iubirea si noi.

Încep prin a zice ca asta este ce gandesc eu si Anca.Eu si ea,iubirea si noi doua.

Anca. :  acu ne bucurăm de puritate si ne gîndim la iubirile noastre sincere pe care le-am fute puţin!
Miruna. :acum ne gîndim la puritatea noastră.la iubirea veşnică si la dorinţa de a avea.ne gîndim la fericire si la nişte zile pline de soare,chiar dacă afara ploua.
Anca. : ne gîndim la învierea sufletului chiar dacă afara e toamna,la animarea spiritului cu ajutorul fericirii si al sentimentului infantil si normal de iubire pentru nişte rataţi.
Miruna. : dar...ne gîndim ca am vrea sa ne sărute gingaş în ureche,în timp ce stăm si privim răsăritul la vama veche,suspinam si ne sărutăm tandru...
Anca.: si ne gandim ce frumos ar fi sa ne tina de mana,sa ne faca bot de iepure,sa radem isteric pe strazi,sa ne imbratisam cald si sa ne simtim ca pe micul nostru colt rupt din rai si cazut pe pamant intr-un loc stiut numai de noi,si lumea ar fi a noastra.
Miruna. : sa se uite la noi ca si cum l-ar vedea pe dumnezeu,sa ne trimita mesaje porcoase si sa ne faca propuneri indecente.sa ne ciupeasca de cur si noi sa chitaim haotic,sa facem pe suparatele numai ca sa le mai atragem putin din atentie si iubire.
Anca. : sa spunem siropuri pe care nu am putut sa le zicem vreodata,sa radem la micile mistouri,sa ne iubeasca si cu fetele de sugi pula de dupa nopti grele,sa nu ne suparam pe mesajele lor porcoase,sa scoatem coltii la fiecare tarfa infecta care se apropie si sa ii sorbim cu totu,daruindu-ne cu toata fiinta.
Miruna. :  sa ii iubim si pretuim,sa ne iubeasca si pretuiasca.sa fim fericiti,sa fim iubiti si cei mai buni prieteni in acelasi timp.mici atentii gen o floare sau un biletel stingher,un pupic strangaresc pe obraz si declaratii de dragoste ciudate,numai de noi intelese.
Anca. : sa ne zboare gandurile in fiecare ora de fizica,sa asteptam pauza cum asteptam craciunul,sa ne consumam toate mesajele si minutele pentru ca ii iubim,sa ne eviscereze sufletu in fiecare secunda in care nu ne tin de mana din nou si din nou,sa ii iertam dupa fiecare cearta cretina cu o singura privire.si sa spunem atatea despre sentimentu suprem pe care l-am avea incat sa ramanem fara cuvinte.
Miruna.: o imbratisare calda,plina de subintelesuri.o privire care spune totul.
Anca. : un sarut,mai multe,maini plimbandu-se haotic asudate de pofta.
Miruna. : la ce concluzie ajungem?ca iubim,iubim sa iubim.iubirea este probabil cel mai pur lucru pe care il stim.iubirea este iubirfea vietii noastre.traim ca sa iubim.iubim ca sa traim.
Anca. : ajungem si la concluzia ca daca n-am iubi nu am avea probleme gen existentiale,nu am stii ce sunt fluturii dar pe de alta parte nu am fii fericiti.so,love is free...eitherway we know sometimes we love in vain.
Miruna. : ma indentific in iubire.eu sunt iubirea.vreau sa iubesc si sa fiu iubita la fel de mult.vreau sa ma simt un inger pentru el si el sa fie ca un inger pentru mine.
Anca. : vreau sa fiu iubita din toate pdv, pentru calitatile si defectele mele,pentru intregul meu,nu mai vreau sa fiu obiect de satisfacere,pentru ca am si alte parti bune inafara de cele fizice,vreau sa nu ma mai priveasca in decolteu ci in ochi.

Si cred ca am zis tot.Iubim,vrem sa iubim.Vrem sa ii iubim,dar ei prin orgoliul lor nu vor sa ne lase.Vrem sa ii iubim si sa ne iubesca neconditionat si irefutabil.Am zis! 
By. M. and Little One.