Tuesday, 12 October 2010

Ponei roz si regine deparvate.

Suntem la Stonehenge,discul solar se ascunde incet incet dupa orizont.Imi scutur coama si vad cateva fire stralucitoare cum se desprind si cad pe jos.Ma uit la ea si i-am zambit,daca pot zice ca ceea ce facem noi doua este un zambet.Incet ne transformam si ne luam de mana.Ne uitam la restul,care nu au aceasta capacitate.Nenorociti de ponei roz,ne pisam pe ei ponei roz!
Eu si ea.Miruna si Anca.Noi.Reginele depravate.Ne vrem gaina si ursul de plus.!AM ZIS!
Si uite asa,ne imbracam robele si mergem la petrecerea data de....unicornii cu coada-n frunte si cornu-n cur si de zanele cu bale radioactive MUOV.Vin si cei doi crai de la rasarit[stie Anca,nu dam detalii!!!!]o ardem dubios in stilul nostru dubios,alea alea.
Si acum,sa facem scenariul after-party? Pai...beti morti ne retragem in camerele underground si incepe fun-ul.Sampanie,jointuri din levantica din lumea spiridusilor cu urechi de camila.Incep chestiile picante,pipaieli si dansuri laxative la matura.Zboara hainele de pe noi,se imfierbanta lucrurile si . . . eu si Anca ne trezim brusc iara ponei roz,Reginele depravate ale poneilor roz,ca' de a venit dimineata.THE END!!!!!!


Pentru Anca,fiica mea. >:D<