Sunday, 20 June 2010

Carti.


Da.M-am hotarat ca ar fi tare dragut sa vorbesc putin de ultimele carti citite.Sunt multe,foarte multe.!Asa ca le voi pune pe serii,e mai simplu si mai...simplu.
House of Night ( P.C. and Kristen Cast ) : O saga cu vampiri,desigur,vazuti intr-un fel destul de ciudat.Este vorba de o tipa,Zoey Redbird care este insemnata de catre zeita noptii,Nxy,pentru a incpe viata de novice pana la transformanrea in vampir.Pana la momentul insemnarii are o viata de tot c****u,dar cand ajunge la scoala pentru novici,se imprieteneste cu o groaza de lume etc. si pune mana(LOGIC!) pe Erik Night,cel mai meserias tip din scoala.Se cearta cu una pe acolo este tradata etc etc cea mai buna prietena a ei moare dar totusi nu bla bla nu dau prea multe informatii.Pana acum la noi au aparut primele 3 volume,la Editura Litera,iar in august apare si volumul 4.ATENTIE!NU ESTE RECOMANDAT CITITORILOR MANIACI,CA MINE.NU DE ALTA DA' DUPAIA NU-SI MAI DORM NOPTILE CITIND SI VISEAZA LA CAI VREZI PE PERETI.Verdict:Una bucata serie carti geniala!
Vampire Academy (Richelle Mead) : Inca o viziune asupra vampirilor.Normal.Este vorba de Rose si Lissa.Rose este un dhampir (combinatie dintre un moroi si un dhampir sau om si moroi sau in fine!) iar Lissa este ultima din famila Dragomrilor,o Printesa Moroi.Da.Rose se antreneaza sa devina gardianul Lissei,asta dupa ce 2 ani au fost duseeeee departe de la Acdemia Sf. Vladimir.Ca pedeapsa trebuie sa se atntreneze cu Dimirti,un gardian dupa pareprea mea mult prea hot ca sa poata trai,pentru a recupera cei doi ani pierduti brambura.Impotria cui se lupta?Striogi aka. mortii vii.Pana acum la noi au aparut 3 volume,iar la sfarsitul lui iulie apare al 4-lea.In total sunt 6,ultimul trebuie sa apara la americani in decembrei.Le gasiti la Editura Leda.ATENTIE!CREAZA DEPENDENTA DUPA PRIMELE DOUA PAGINI,NU O POTI LASA DIN MANA PANA NU O TERMINI DAR ESTE DESTUL DE TRISTA...MAI ALES LA VOL. 3..Verdict.: Numai cea mai buna prietena iti poate salva viata. :)
Never Cry Werewolf (Heather Davis ) Este o singura carte momentan.Si din nefericire pentru ca m-am apucat de ea la 11 jumate noaptea si nu m-am lasat pana nu am terminat-o,asta la 3 jumate dimineata.Este vorba de Shelby,o adolescenta din L.A. care este trimisa in suturi de catre mama ei vitrega intr-o tabra de reeducare numita Tabara Semilunii.Acolo il intalneste pe Austin Bridges al III-lea,fiu de vedeta rock!,care ii cam pica cu tronc.Din ceea ce se anunta o oribila vara intr-o tabara oribila,se transforma intr-o poveste incitanta despre cum este ca cel de care esti indragostia este varcolac si care trebuie ajutat sa-si pastreze secretu.Si aceasta e tot de la Editura Leda.Le-am lasat mesaj sa vad daca stiu ceva de vreo contiunare.ATENTIE!DACA ITI PLAC VAMPIRII SI DETESTI VARCOLACII,CARTEA ASTA O SA TE FACA SA-I CAM ADORI...SAU SA-L ADORI PE AUSTIN.Verdict:Super Mega Ultra Giga tare cartea asta...vreau o contiuneareeeee!

Sunt mai multe pe care le-am citit (Seria Vampirii Sudului,OMFG!) dar nu m-oi apuca acu' sa zic ce toate.Gasiti copertile primelor volume sus. :) Pana data viitoare...CITITI!